Izvor: Nezavisne Novine, 16.Nov.2023, 12:18

Stevandić pisao Basovoj, traži da Njemačka povuče Šmita iz BiH

BANJALUKA - Predsjednik Narodne Skupštine Republike Srpske Nenad Stevandić uputio je danas pismo predsjednici Bundestaga Berbeli Bas, u kojem je detaljno informiše o statusu Kristijana Šmita u Bosni i Hercegovini, koji nije imenovan za visokog predstavnika saglasnošću Savjeta bezbjednosti.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Stevandić od predsednice Bundestaga traži da Šmita vrate u Nemačku

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Nov.2023

Predsednik Narodne Skupštine Republike Srpske (NSRS) Nenad Stevandić uputio je danas zvanično pismo predsednici Bundestaga Berbel Bas, u kojem je detaljno informiše o statusu Kristijana Šmita u BiH, koji nije imenovan za visokog predstavnika saglasnošću Saveta bezbednosti i traži da odmah bude...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.