Stefanović uručio poklone deci stradalih policajaca

Izvor: Večernje novosti, 29.Avg.2019, 15:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović uručio poklone deci stradalih policajaca

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović uručio je danas, povodom početka nove školske godine, prigodne poklone deci stradalih pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović uručio je danas, povodom početka nove školske godine, prigodne poklone deci stradalih pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova. "Moramo brinuti o porodicama svih ljudi koji su za >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << ovu zemlju učinili najviše - dali svoj život. Vi kao njihova deca neko ste o kome mi moramo i hoćemo svim srcem da vodimo računa u svakom trenutku“, istakao je Stefanović, poželevši deci uspešnu školsku godinu. Kako je saopšteno iz ministrovog kabineta, on je podsetio i da je Ministarstvo primilo u radni odnos veliki broj članova porodica stradalih policajaca. "Znate da na nas možete da se oslonite u svakom trenutku. Za sve što vam treba slobodno možete da se obratite, bilo da je potrebno rešiti neki problem ili unaprediti neki segment vaših života. Ako jednog dana budete želeli da postanete deo Ministarstva unutrašnjih poslova, uvek ćete imati prioritet“, rekao je Stefanović. Osnovci i srednjoškolci, deca stradalih kolega, danas su ujedno imali priliku da se druže i sa pripadnicima Specijalne antiterorističke jedinice, Žandarmerije i Helikopterske jedinice koji su im prikazali svoju opremu i vozila, dodaje se u saopštenju.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stefanović uručio poklone deci stradalih pripadnika MUP-a (FOTO)

Izvor: RTV Pink, 29.Avg.2019

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović uručio je danas, povodom početka nove školske godine, prigodne poklone deci stradalih pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova.

Nastavak na RTV Pink...

Stefanović u Majdanpeku: Policajcima nova terenska vozila

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Avg.2019, 14:43

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović razgovarao je danas sa policijskim službenicima Policijske stanice Majdanpek o ostvarenim rezultatima i unapređenju uslova njihovog rada..."Ministarstvo unutrašnjih poslova nastaviće i u narednom periodu sa modernizacijom i...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.