Stefanović obišao pripadnike Vatrogasno-spasilačke brigade

Izvor: RTS, 06.Jan.2020, 16:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović obišao pripadnike Vatrogasno-spasilačke brigade

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović obišao je na Badnji dan pripadnike Vatrogasno-spasilačke brigade Beograd i zahvalio im se za sav trud koji su uložili da bi građani naše zemlje bili bezbedni, saopštio je MUP.
Nebojša Stefanović navodi da su vatrogasci-spasioci u stalnom dežurstvu, gotovo uvek prvi koji priteknu u pomoć svuda gde je ona potrebna.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />
"Ulažu ogroman napor i trud da gase požare, pomognu u slučaju saobraćajnih nezgoda i spasavaju ugrožene. Poželeo sam im da u ovoj godini nemaju previše izazova, da što pre stižu do građana, štite ih od opasnosti i uvek im budu na usluzi i da se ujedno vrate svojim porodicama živi i zdravi", rekao je Stefanović.
Ministar je takođe apelovao na građane da obrate pažnju na instalacije i grejna tela, koja su uzrok najvećeg broja požara u ovom periodu, kao i na upotrebu pirotehnike koja može dovesti do povreda, ali i požara sa većim posledicama i po ljude i po imovinu.
"Mi ćemo nastaviti sa opremanjem vatrogasaca i posebno mi je drago da ovde danas u istom stroju vidim i one koji su 30 godina u službi i one kojima je ovo tek četvrta smena. Drago mi je da vidim da ta simbioza iskustva i mladosti i snage funkcioniše, da svi ovi ljudi rade kao jedna velika porodica i tako daju ogroman doprinos da Srbija bude stabilna i bezbedna", rekao je Stefanović.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Strefanović uneo badnjak u Komandno-operativni centar policije

Izvor: Danas, 07.Jan.2020, 10:35

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović zahvalio je pripadnicima MUP-a i policije na svemu što su učinili od prethodnog Božića do danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.