Stefanović i Pinter razgovarali u Nišu o migrantskoj krizi

Izvor: N1 televizija, 20.Nov.2016, 19:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović i Pinter razgovarali u Nišu o migrantskoj krizi

Ministri unutrašnjih poslova Srbije i Mađarske Nebojša Stefanović i Šandor Pinter su u Nišu u razgovoru o migrantskoj krizi ocenili da je ostvarena dobra policijska saradnja u suzbijanu aktivnosti krijumčara ljudi, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije.

Stefanović i Pinter saglasili su se da je ostvarena dobra operativna saradnja dve policije kroz rad zajedničkih istražnih timova na procesuiranju organizovanih kriminalnih grupa koje učestvuju u krijumčarenju >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << migranata iz Srbije u Madjarsku.Stefanović je predložio i da Srbija bude deo aranžmana Evropske unije oko readmisije sa Avganistanom, odnosno da se uključi u organizaciju zajedničkih letova prilikom povratka Avganistanaca u zemlju porekla, navodi se u saopštenju.

Ministri su se složili i da dve policije dobro rade u oblasti operativne i granične saradnje, navodi se u saopštenju.

Delegacija Vlade Mađarske, predvođena premijerom Viktorom Orbanom, danas je stigla u Niš, a za sutra ja zakazan zvanični deo aktivnosti s Vladom Srbije.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stefanović i Pinter o migrantskoj krizi

Izvor: NoviMagazin.rs, 20.Nov.2016

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović razgovarao je danas u Nišu sa ministrom unutrašnjih poslova Republike Mađarske Šandorom Pinterom o aktuelnoj situaciji povodom migrantske krize...U okviru posete delegacije Vlade Mađarske našoj zemlji, Stefanović i...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.