Izvor: Beta, 21.Feb.2020, 15:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović i Lukač o merama protiv kriminalnih grupa

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović razgovarao je danas u Beogradu sa ministrom unutrašnjih poslova Republike Srpske (RS) Draganom Lukačem o merama protiv kriminalnih grupa na području Srbije i RS.Oni su se, kako je saopštilo Ministarstvo unutrašnjih poslova, saglasili da se "mora zadati još snažniji udarac kriminalnim grupama na prostoru Srbije i RS, kako bi se dodatno povećala bezbednost gradjana".Stefanović i Lukač su "razgovarali o dodatnim merama koje će dve policije preduzeti u narednom periodu u borbi protiv organizovanog kriminala, pre svega u suzbijanju narko-trafikinga".Stefanović i Lukač su saradnju svoja dva ministarstva ocenili kao odličnu, navedeno je u saopšenju.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stefanović se zahvalio pripadnicima Sektora unutrašnje kontrole na dobrom radu

Izvor: Blic, 21.Feb.2020

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović zahvalio se danas pripadnicima Sektora unutrašnje kontrole na predanom radu u prethodnoj godini i poručio da ključni fokus u njihovom radu u narednom periodu mora biti otkrivanje pojedinaca koji pomognu učiniocima...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.