Stefanović i Injac o saradnji Srbije i Crne Gore

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Dec.2021, 22:07

Stefanović i Injac o saradnji Srbije i Crne Gore

Potpredsednik Vlade i ministar odbrane Nebojša Stefanović razgovarao je danas u Budvi sa ministarkom odbrane Crne Gore Oliverom Injac o unapređenju saradnje između dve zemlje i odnosima u regionu.

Kako je saopšteno iz Ministarstva odbrane Republike Srbije, Stefanović i Injac su se susreli uoči Ministarskog okruglog stola posvećenog predstavljanju Druge regionalne studije „Položaj žena u oružanim snagama na Zapadnom Balkanu“, u organizaciji Kancelarije UNDP SEESAC.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
Ministar Stefanović preneo je ministarki Injac da je spoljnopolitičko opredeljenje Vlade Srbije unapređenje odnosa sa svim partnerima, posebno ističući značaj unapređenja regionalne saradnje i odnosa sa susednim državama.

On je pozdravio i imenovanje brigadnog generala Zorana Lazarevića za izaslanika odbrane Crne Gore u Republici Srbiji, saopšteno je iz Ministarstva.

Susret dvoje ministara bio je prilika da se identifikuju konkretne oblasti saradnje u oblasti odbrane, a iskazana je i snažna opredeljenost za njeno dalje unapređenje.

Ministarka Injac izrazila je želju Crne Gore da razvija saradnju sa susednim zemljama, posebno sa Republikom Srbijom, uzimajući u obzir tradicionalne veze između dve zemlje.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Stefanović razgovarao sa ministarkom odbrane Crne Gore Oliverom Injac

Izvor: Beta, 06.Dec.2021

Ministar odbrane Nebojša Stefanović razgovarao je danas u Budvi sa ministarkom odbrane Crne Gore Oliverom Injac, uoči Ministarskog okruglog stola posvećenom predstavljanju Druge regionalne studije "Položaj žena u oružanim snagama na Zapadnom Balkanu".Kako je saopštilo Ministarstvo odbrane, Stefanović...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.