Stefanović: Vežbama se pripremiti za buduće vanredne situacije

Izvor: Danas, 19.Jun.2019, 17:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović: Vežbama se pripremiti za buduće vanredne situacije

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović poručio je danas na 10. Međunarodnom skupu visokih zvaničnika zaduženih za pitanja bezbednosti u Ufi u Rusiji da je zbog klimatskih promena, sa kojima će se svet suočavati, važno da se zajedničkim vežbama više radi na prevenciji, da bi se što bolje pripremili za buduće vanredne situacije. Članak Stefanović: Vežbama se pripremiti za buduće vanredne situacije se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Stefanović i Čuprijan o saradnji u vanrednim situacijama

Izvor: Večernje novosti, 19.Jun.2019

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović razgovarao je sa zamenikom ministra za civilnu zaštitu i vanredne situacije Rusije Aleksandrom Čuprijanom o unapređenju saradnje dveju zemalja Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović razgovarao je u sredu sa zamenikom...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.