Stefanović: Unutarstranačke inicijative za rešavanje problema

Izvor: NoviMagazin.rs, 28.Okt.2014, 15:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović: Unutarstranačke inicijative za rešavanje problema

Šef poslaničke grupe DS Borislav Stefanović nije danas želeo da komentariše medijske napise o pismu upućenom lideru te partije Bojanu Pajtiću o pokretanju postupka protiv odgovornih za dugovanja stranke, ali je rekao da on jeste deo određene inicijative unutar stranke o kojoj će govoriti na stranačkim organima.

Stefanović je novinarima u Skupštini Srbije rekao da postoje "razne unutarstranačke inicijative", a sve u zajedničkom cilju rešavanja problema koji postoje >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << i pomoći predsedniku da te probleme reši, istakavši da van stranačkih struktura ne bi komentarisao bilo kakvu inicijativu, pa ni ovu.

"U svakom slučaju, svi želimo da se DS oporavi, da se konsoliduje i da probleme koji postoje, od kojih su mnogi i nasleđeni, budu rešeni u što kraćem roku“, dodao je.

Istakao je i da ga ne čudi što se pismo pojavilo u medijima, ali je podvukao da stoji iza toga da mesto za raspravu o tome nisu mediji već stranacki organi.

"Mi uvek razgovaramo na stranačkim organima o problemima, tako je bilo i do sada, tako će biti i ubuduće, tako da sam siguran da će i predsednik stranke i predsedništvo pronaći načina da sve ideje i svi predlozi budu uvaženi da se rešavaju u što kraćem roku“, rekao je Stefanović.

Na konkretno pitanje da li je on napisao pismo, Stefanović je rekao da to ne bi komentarisao, ali da svakako jeste deo određene inicijative unutar stranke o kojoj će govoriti na stranačkim organima

Kako je preneo Blic, u pismu od devet tačaka Stefanović traži od Pajtića da pokrene postupak protiv odgovornih za ogromna dugovanja stranke, ali i da ti ljudi taj novac vrate.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Stefanović ne želi da komentariše pismo Pajtiću

Izvor: Blic, 28.Okt.2014

Šef poslaničke grupe DS Borislav Stefanović nije danas želeo da komentariše medijske napise o pismu upućenom lideru te partije Bojanu Pajtiću o pokretanju postupka protiv odgovornih za dugovanja stranke, ali je rekao da on jeste deo određene inicijative unutar stranke o kojoj će govoriti na...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.