Stefanović: U luksuznim vozilima droga, oružje...

Izvor: Mondo, 21.Mar.2015, 20:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović: U luksuznim vozilima droga, oružje...

Ministar unutrašnjih poslova i potpredsednik SNS Nebojša Stefanović koji je naredio posebnu akciju zaustavljanja i kontrole putničkih vozila visoke klase izjavio je da je tom prilikom otkriveno 19 krivičnih dela.

Foto: MUP Srbije

Od 10. do 15. marta zaustavljeno je 14.655 vozila u Srbiji i u 3.055 slučajeva je bilo saobraćajnih prekršaja, kao i sedam prekršaja remećenja javnog reda >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << i mira, rekao je Stefanović na skupu Pokreta socijlsta u Nišu uz poruku da neće biti zaštićenih.

Tom prilikom otkriveno je 19 krivičnih dela i zaplenjeno je nekoliko komada oružja, a kod devet vozača pronađena je droga, kazao je Stefanović.

On je još jednom poručio da niko neće biti zaštićen i da će svako biti uhapšen ko krši zakon bez obaziranja iz koje je stranke.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Stefanović: Pojačano zaustavljanje vozila visoke klase

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Mar.2015

Ministar unutrašnjih poslova i potpredsednik SNS Nebojša Stefanović rekao je danas da je naredio posebnu akciju zaustavljanja i kontrole putničkih vozila visoke klase i tom prilikom otkriveno je 19 krivičnih dela...Od 10. do 15. marta zaustavljeno je 14.655 vozila u Srbiji i u 3.055 slučajeva je...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.