Stefanović: Smanjen broj krivičnih dela u Novom Sadu

Izvor: NoviMagazin.rs, 19.Sep.2016, 15:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović: Smanjen broj krivičnih dela u Novom Sadu

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović izjavio je danas da je broj krivičnih dela u Novom Sadu smanjen za oko 37 odsto, a da je povećano i rasvetljavanje najtežih krivičnih dela.

Kako se navodi u saopštenju Ministarstva, Stefanović je u Novom Sad prisustvovao primopredaji 50 zaštitnih balističkih prsluka, u okviru akcije "Policajac u zajednici" i tom prilikom istakao da je policija bolje opremljena zahvaljujući dobroj saradnji lokalne samouprave i građana.
>> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << />
"Zahvaljujući dobrom radu policijske uprave i dobroj saradnji s lokalnom samoupravom i građanima, imamo i povećanje tehničke opremljenosti naše policije. Hvala Novom Sadu na ovoj donaciji", rekao je Stefanović.

Prema njegovim rečima, akcija "Policajac u zajednici" ima za cilj da pokaže da se dobrom saradnjm može smanjiti kriminalitet, a građani mogu da vide kako policija radi.

"Hoćemo da pokažemo da ljudi u Srbiji, bez obzira na povećane izazove u smislu migracija i svih drugih izazova koji postoje u svetu, mogu da rade i bolje i efikasnije, kao i da građani mogu da budu zadovoljni kako policija funkcioniše", rekao je Stefanović.

On je zajedno s gradonačelnikom Novog Sada Milošem Vučevićem obišao punktove organizacionih jedinica policijske uprave Novi Sad, čiji su pripadnici predstavili načine rada i mehanizme pomoću kojih se staraju o bezbednosti građana, navodi se u saopštenju.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Stefanović: Danas otvaranje prijava za direktora policije

Izvor: Blic, 19.Sep.2016

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je u Novom Sadu da će Komisija danas tokom dana ili sutra otvarati prijave kandidtata pristigle na konkurs za direktora policije...Stefanović je rekao novinarima da se na konkurs javilo deset kandidata...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.