Stefanović: Slučaj Savamala biće rešen, tu nema dileme

Izvor: B92, 13.Sep.2017, 13:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović: Slučaj Savamala biće rešen, tu nema dileme

Beograd -- Ministar unutrašnjih polsova Nebojša Stefanović izjavio je danas da će slučaj Savamala biti rešen i da tu nema dileme.

Stefanović je to rekao na sednici skupštinskog Odbora za odbranu i unutrašnje poslove i rekao da će MUP dostaviti Tužilaštvu odgovore na dva nova zahteva za prikupljanje obaveštenja u vezi sa tim slučajem

Tužilaštvo je u avgustu uputilo zahtev MUP-u da prikupi dodatna obaveštenja radi utvrđivanja identiteta osoba koji su u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << aprilu 2016. godine porušile objekte u Hercegovačkoj ulici.

Stefanović je podvukao da će svi izveštaji biti dostavljeni, da je istraga u toku navodeći da je Sektor unutrašnje kontrole započeo prikupljanje određenih informacija i dostavio Tužilaštvu izveštaj o propustima u radu.

"Ne možemo više od toga da vam kažemo zato što je istraga u toku" rekao je ministar i dodao da će i Tužilaštvo, kada bude dobilo sve izveštaje i kada bude procenjivalo i utvđivalo odgovornost pojedinca definisati koje, da li je i kakav propust napravio.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stefanović: Slučaj Savamala će biti rešena

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Sep.2017

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas da će slučaj Savamala biti rešen i da tu nema dileme...Stefanović je to rekao na sednici skupštinskog Odbora za odbranu i unutrašnje poslove i rekao da će MUP dostaviti Tužilaštvu odgovore na dva nova zahteva za prikupljanje...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.