Stefanović: Situacija u Inđiji pod kontrolom

Izvor: NoviMagazin.rs, 16.Apr.2015, 16:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović: Situacija u Inđiji pod kontrolom

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas da je bezbednosna situacija u Inđiji pod kontrolom i da je ispitana jedna osoba, dok su tri odbile poligrafsko testiranje.

Stefanović je, odgovarajući na pitanja novinara zašto je policija iz Beograda morala da ide u Inđiju da bi smirila situaciju, rekao da je to prirodna saradnja u okviru MUP-a.

"Ne znam zašto nekom smeta da policija radi po raznim linijama i to će se dešavati u budućnosti u >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << praksi. Na kraju krajeva, to je i dodatna kontrola da vidimo kako rade kolege na terenu i da li su svi aspekti policijskog rada, pogotovo kad javnost ima veliki interes da se neka situacija reši, urađeni na najbolji mogući način", rekao je Stefanović.

Na pitanje medija zašto su policijski psiholozi išli u Inđiju, ministar je objasnio da su službenici policije koji rade na poligrafu zapravo psiholozi.

DS je u ponedeljak otpužila SNS da je ucenama i pretnjama primorala pet odbornika demokrata i jednog socijalistu da potpišu inicijativu za smenu vlasti u Inđiji, a Goran Ješić za napad na njegovog brata.

SNS je to potom negirala, te optužila Pajtića i Ješića da su "kidnapovali" 13 odbornika DS, među kojima je petoro onih koji su potpisali inicijativu za smenu vlasti, dok je zamenik predsednika opštine Beočin Milan Čačić naveo da ga Vladimir Ješić, brat Gorana Ješića, napao.

Odbornici inđijskog parlamenta trebalo je na jučerašnjoj sednici da odlučuju o incijativi opozicije za smenu opštinskog rukovodstva iz Demokratske stranke, ali je SNS povukla predlog.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Situacija u Inđiji pod kontrolom

Izvor: Studio B, 16.Apr.2015

Komentarišući incidente koji su se pre dva dana dogodili u Inđiji, ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je da je bezbednosna situacija u tom gradu pod kontrolom...Stefanović je rekao da  je ispitana jedna osoba, dok su tri odbile poligrafsko testiranje...Podsećamo, tenzije,...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.