Stefanović: Rešava se usaglašavanje plata u MUP-u

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Okt.2018, 15:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović: Rešava se usaglašavanje plata u MUP-u

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović izjavio je danas da se izmenama i dopunama Zakona o policiji predviđa novi koncept karijernog napredovanja i rešava se pitanje usaglašavanja plata u MUP-u.

Stefanović je u Skupštini Srbije rekao da će taj novi sistem vrlo brzo početi da se primenjuje.

"Novi sistem plata treba da reši neku vrste interne nepravednosti i uspostavljanje sistema gde će se za obavljanje istih poslova u različitim delovima ministarstva, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << pre svega za policijske službenike, uspostaviti isti nivo plata", rekao je Stefanović.

Ministar je rekao da se u 2019. godini planira povećanje plate za pripadnike MUP-a.

On je istakao da plata nikome neće biti smanjena, a da će pojedinima, zbog usaglašavanja, stepen uvećanja u narednim godinama biti manji u odnosu na one čija je plata vrednovana kao viša, a primaju nižu platu.

"Oni će imati manji procenat uvećanja plata sve dok se te plate ne izjednače", rekao je Stefanović.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Stefanović: Usaglašavanje plata u MUP-u

Izvor: Danas, 31.Okt.2018

Nebojša Stefanović, ministar unutrašnjih poslova Srbije upoznao je poslanike republičkog parlamenta da izmene i dopune Zakona o policiji predviđaju novi koncept karijernog napredovanja i usaglašavanja plata u MUP-u. Članak Stefanović: Usaglašavanje plata u MUP-u se pojavljuje prvo na Dnevni...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.