Stefanović: Policijska vežba ne ugrožava suverenitet BiH

Izvor: N1 televizija, 19.Avg.2016, 16:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović: Policijska vežba ne ugrožava suverenitet BiH

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović izjavio je da će zajednička vežba policija Republike Srbije i Republike Srpske biti održana na teritoriji Srbije i da se time ni na koji način ne ugrožava suverenitet Bosne i Hercegovine.

“Jedini cilj je da naše policije pokažu snagu i obučenost u borbi protiv terorizma i spremnost da odgovore na sve bezbednosne izazove. Svako ko pokušava da izazove bilo kakve nesuglasice povodom planirane vežbe i želi da govori >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << o tome na negativan način, mogu slobodno reći, nema dobre namere. Policija Republike Srpske je dobrodošla na teritoriji Republike Srbije i mi ćemo dozvoliti dolazak njenih pripadnika, kako bi se održala zajednička vežba naših jedinica", naveo je Stefanović u pisanoj izjavi.

Ministar sigurnosti BiH Dragana Mektića dobio je pre nedelju dana zahtev za davanje saglasnosti za održavanje pomenute vežbe, i kako je rečeno za N1, tražio je dodatne informacije.

N1 saznaje da Mektić još nije odobrio zahtev, ali da je vežba ipak zakazana.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Stefanović: Zajednička vežba policija Srbije i RS ne ugrožava suverenitet BiH

Izvor: RTS, 19.Avg.2016

. Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović izjavio je da je cilj zajedničke vežbe policija Srbije i Republike Srpske (RS) pokazivanje snage i obučenosti u borbi protiv terorizma i spremnosti da se odgovori na sve bezbednosne izazove.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.