Stefanović: Nađite pucače ili smene u policiji

Izvor: Mondo, 24.Jan.2017, 17:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović: Nađite pucače ili smene u policiji

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović razgovarao je sa načelnikom policije u Novom Sadu Miloradom Šušnjićem o pucnjavi kod Osnovne škole "Đura Daničić" i poručio da očekuje da se sve okolnosti brzo rasvetle i pronađu počinioci.

Stefanović je istakao da će u protivnom uslediti smene u kriminalističkoj policiji.

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Stefanović izjavio je Tanjugu da je razgovarao sa Šušnjićem koji mu je preneo >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << da će današnji mafijaški obračun na ulicama Novog Sada imati apsolutni prioritet u radu i da se intenzivno radi na rasvetljavanju svih okolnosti tog slučaja.

Stefanović je naveo da je u razgovoru sa načelnikom novosadske policije preneo da očekuje da se sve okolnosti brzo rasvetle i pronađu počinioci ili će u protivnom uslediti smene u kriminalističkoj policiji.

Novosađanin N.U (37) povređen je danas 12.30 u pucnjavi kod Osnovne škole "Đura Daničić" u Ulici Dušana Vasiljeva u Novom Sadu.

"Lice je zadobilo dve prostrelne rane ruke iz vatrenog oružja", rekli su ranije Tanjugu u policiji.

U Hitnoj pomoći kažu da je ta služba dobila poziv i da je ekipa izašla na teren, ali da je povređeni već bio prevezen privatnim automobilom u Urgentni centar KC Vojvodine.

U KC Vojvodine rečeno je Tanjugu da je N.U iz Novog Sada primljen u Urgentni centar sa teškim telesnim povredama.

"Stanje pacijenta je stabilno i zadržan je na daljem lečenju u kliničkom centru", rečeno je u toj ustanovi.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Pronaći pucače kod novosadske škole ili smene

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Jan.2017, 10:04

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović razgovarao je juče sa načelnikom policije u Novom Sadu Miloradom Šušnjićem povodom pucnjave kod Osnovne škole "Đura Daničić" i poručio da očekuje da se sve okolnosti brzo rasvetle i pronađu počinioci ili će u protivnom uslediti smene u...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.