Stefanović: Intezivno radimo na slucajevima otmice i ubistva

Izvor: Press, 14.Apr.2016, 11:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović: Intezivno radimo na slucajevima otmice i ubistva

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas da policija intezivno radi na rasvetljavanju slučaja nestanka vlasnika Pink taksija i ubistva pevačice Jelene Marjanović i dodao da se nada da će policija uskoro moći da izađe sa rezultatima.
Foto:Tanjug
Stefanović je na pitanje novinara da li ima pomaka u tim istragama rekao da postoji veći broj pravaca koje policija prati i >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << na kojima radi, ali da ne može da kaže ništa više da ne bi ugrozio istragu.
"Nekada bude 'zabavno' kada pročitam u medijima šta se sve objavljuje o tim slučajevima. To uglavnom nije tačno, ali drago mi je da ozbiljne informacije ne cure iz policije", rekao je Stefanovic u palati Srbija.
Ministar je dodao da će policija nastaviti da radi na tim slučajevima i da se nada će uskoro moći da izađe sa rezultatima.
 

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.