Stefanović: Identifikovani napadači na novinare

Izvor: Mondo, 20.Jul.2017, 18:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović: Identifikovani napadači na novinare

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas da su identifikovane sve osobe koje su napale novinare i građane na skupu podrške Aleksandru Vučiću na dan kada je polagao zakletvu i preuzimao dužnost predsednika Srbije.

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Nakon što Tužilaštvo dobije sve neophodne podatke i obaveštenja, ono će dati dozvolu da se sa njihovim imenima izađe u javnost, rekao je Stefanović, odgovarajući na pitanje da li su te osobe >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << procesuirane.

Stefanović je rekao da se protiv sedam osoba vodi predistražni postupak u saradnji sa Tužilaštvom.

Incidenti tokom inauguracije (VIDEO)

On je precizirao da su ta lica "i te kako" poznata policiji, da su identifikovana, ali da u skladu sa zakonom, dok traje predistražni postupak, dok se prikupljaju dokazi i saslušavaju svedoci, o tome se neće javno govoriti.

Vučić o incidentima: Dosovski batinaši provocirali

On je dodao da će se videti da li će Tužilaštvo staviti još neke zahteve za prikupljanje obaveštenja.

Upitan da li su neki od tih lica bili redari Srpske napredne stranke, Stefanović je rekao da je možda neko od njih bio, ali da on to ne zna.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.