Stefanović: Hvala građanima na toleranciji

Izvor: Mondo, 16.Sep.2018, 17:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović: Hvala građanima na toleranciji

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović zahvalio se danas građanima Srbije "na odgovornosti prema zemlji i toleranciji", kao i policijskim službenicima na dobro obavljenom poslu tokom današnje beogradske Parade ponosa.

Foto: MONDO/Danijela Pašić

"Želim da se zahvalim građanima Srbije koji su pokazali odgovornost prema svojoj zemlji i toleranciju, kao i policijskim službenicima koji su svoj posao obavili na najbolji mogući način", kazao je Stefanović, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << a preneo MUP.

Održan Prajd: "Prvi put nas je više od policije"!

U Beogradu se danas održava Parada ponosa tokom koje su učesnici prošetali centralnim gradskim ulicama, a potom u Studentskom parku do 20 časova prisustvuju zabavnom programu.

Centar Beograda "zaključan" zbog Parade!

Kontraprotest zbog promovisanja gej prava pokušalo je da održi nekoliko desetina građana ali ih je policija zaustavila u blizini Glavne pošte.

KONTRAPRAJD: Uhapšen "monah Antonije"?!

Ovakvi kontraprotesti uobičajeni su tokom Parade ponosa i dosad nisu okupljali veći broj ljudi. Masovnijeg protesta samih građani nije bilo ni ranije, a u neredima koji su obeležili prve pokušaje organizovanja Parade (do 2012. godine) učestvovale su isključivo huliganske grupe "navijača" beogradskih fudbalskih klubova i članova manje-više neformalnih ultradesničarskih organizacija.

Parada ponosa i haos na ulicama Beograda

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.