Stefanović: Građani mogu da se oslone na MUP kada je teško

Izvor: N1 televizija, 19.Jun.2016, 11:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović: Građani mogu da se oslone na MUP kada je teško

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović poručio je danas, povodom Dana ministarstva i Dana policije, da građani Srbije uvek kada im je teško i potrebno mogu da se oslone na Ministarstvo unutrašnjih poslova. Stefanović je rekao da je MUP jedno od najačih oslonaca države Srbije.

"Ovo je veliki dan u kome možemo s ponosom da poručimo da je naše Ministarstvo jedno od najačih oslonaca Republike Srbije i njenih građana u smislu bezbednosti", rekao je ministar posle >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << polaganja venca na spomen-ploču prvom ministru policije vojvodi Jakovu Nenadoviću.

On je kazao da Ministarstvo unutrašnjih poslova u prethodnom periodu, radeći kao jedan tim, radi dobro i za narod i za pripadnike policije.

"Uspeli smo da pokažemo snagu, jedinstvo, dostojanstvo, da ovo Ministarstvo i policija idu korak po korak napred, da se razvijamo i jačamo i da građani na nas uvek mogu da se oslone. Mislim da je to danas naša najvažnija poruka", istakao je Stefanović.

Podsetio je da policija predano radi na borbi protiv korupcije i kriminala, u borbi protiv izazova terorizma u svetu, na pružanju asistencija i svih drugih pomoći građanima kada je to najpotrebnije.

"Ovo je i dan kada se setimo svih pripadnika koji su dali svoj život za ovo Ministarstvo, za građane Srbije, za našu zemlju. Bez njih ne bismo imali bezbednost kakvu imamo danas, bez njihovih žrtava ne bi smo saznali koliko herojstvo i junaštvo krasni pripadnike policije. Naša je obaveza da se sećamo njih i da njihovim porodicama pomognemo i olakšamo život", rekao je ministar.

Vršilac dužnosti direktora policije Vladimir Rebić venac je položio kod beogradske Čukur česme, u znak sećanja na 1862. godinu, kada je srpska Žandarmerija odigrala presudnu ulogu u sukobima na tom mestu. Prethodno je u kabinetu ministra unutrašnjih poslova slava MUP-a presečen slavski kolač, povodom slave MUP-a Trojice.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stefanović: Građani uvek mogu da se oslone na policiju

Izvor: RTS, 19.Jun.2016

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović poručio je da je to ministarstvo jedno od najjačih oslonaca Srbije i njenih građana kada je bezbednost u pitanju, kao i da građani uvek mogu da računaju na MUP kada im je potreban. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.