Stefanović: Glas za Levicu Srbije nije bačen glas

Izvor: Studio B, 09.Apr.2016, 17:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović: Glas za Levicu Srbije nije bačen glas

Lider Levice Srbije Borko Stefanović izjavio je na izbornoj konvenciji u Nišu da je Levica Srbije najbrže rastuća snaga i energija u zemlji.

Borko Stefanović izjavio je da glas za Levicu Srbije nije bačen glas. "Lažu vas da nećemo preći cenzus kako bi 24. aprila ostali kod svojih kuća", kazao je Stefanović.

Stefanović je rekao da je Levica Srbije najbrže rastuća snaga i energija u zemlji.

"Namerno kažu "glasajte za staru opoziciju", oni će preći >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << cenzus. Niko više nije siguran u cenzus", naglasio je Stefanović.

Prema njegovim rečima Levica Srbije sa svojim partnerima ide u suprotnom pravcu od onog da su u Srbiji plate 20.000 dinara, u suprotnom pravcu od otpuštanja, nezaposlenosti i zapošljavanja samo sa partijskom knjižicom.

Stefanović je rekao da će naprednjacima, sa zapošljavanjem u malim preduzećima, biti potrebno 250 godina da sve u Srbiji zaposle.

"Oni su mislili da ćemo ih pustiti da završe posao - da daju 15 ili 20.000 otakaza u javnom sektoru. Mislili su da ćemo ih pustiti da rasprodaju sve ono što nije već rasprodato - vodu, zemlju, fabrike i najuspešnija javna preduzeća", rekao je Stefanović.

Na konvenciji održanoj u amfiteatru na nišavskom keju poziv da glasaju za listu "Borko Stefanović - Srbija za sve nas uputili su i predstavnici Borko Stefanović - Srbija za sve nas "Novog udruženja penzionera Srbije" i Pokreta za preokret.

Skup je zavšen mini rokenrol koncertom u kojem su bas gitare svirali Borko Stefanović i Miroslav Miša Jović kandidat Levice Srbije za gradonačelnika Niša.

 

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.