Izvor: Blic, 07.Sep.2011, 14:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefan Karić mora da odsluži kaznu u zatvoru

Apelacioni sud preinačio je odluku Prvog osnovnog suda u Beogradu kojom je Stefanu Kariću bilo omogućeno da kaznu zatvora od 12 meseci odsluži u kući, uz elektronski nadzor, saopšteno je danas.

U saopštenju Apelacionog suda navodi se da je vršilac dužnosti predsednika Radmila Dragičević-Dičić uvažila žalbu Prvog osnovnog javnog tužilaštva i tako preinačila rešenje Prvog osnovnog suda u Beogradu.

Prvi osnovni sud u Beogradu usvojio je 15. jula predlog >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << okrivljenog Karića da kaznu od godinu dana zatvora, zbog teškog dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja, služi u kućnom pritvoru, uz elektronski nadzor.

Dragičević-Dičić je, medjutim, zaključila je da "jačina ugrožavanja bezbednosti saobraćaja i ispoljena bezobzirnost okrivljenog, koja se ogleda u brzini kojom je upravljao svojim vozilom", ukazuju da prema okrivljenom ne bi bilo opravdano primeniti meru kucnog pritvora.

Stefan Karić izazvao je 2005. godine saobraćajnu nesreću u Beogradu u kojoj je teško povredjena Stanislava Pavlović, koja je posle nesreće ostala težak invalid. U presudi se navodi da je Karić vozio automobil brzinom 148 kilometara na sat.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stefan Karić ipak mora u zatvor?

Izvor: B92, 07.Sep.2011

Beograd -- Apelacioni sud je preinačio odluku nižeg suda kojom je Stefanu Kariću bilo omogućeno da kaznu zatvora od 12 meseci služi u kući, uz elektronski nadzor...Prvi osnovni sud u Beogradu je 15.jula prihvatio predlog Karića da kaznu od 12 meseci zatvora, zbog teškog dela protiv bezbednosti...

Nastavak na B92...

Stefanu Kariću nije dozvoljen kućni pritvor

Izvor: NoviMagazin.rs, 07.Sep.2011

Stefanu Kariću, koji je pre godinu dana izazvao tešku saobraćajnu nesreću u kojoj je jedna osoba povređena, ipak nije omogućeno da kaznu služi u kućnom pritvoru već mora da ide u zatvor na godinu dana.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

STEFAN KARIĆ OSTAJE BEZ NARUKVICE, MORA U ZATVOR

Izvor: Kurir, 07.Sep.2011

BEOGRAD- Apelacioni sud preinačio je odluku Prvog osnovnog suda u Beogradu kojom je Stefanu Kariću bilo omogućeno da kaznu zatvora od 12 meseci odsluži u kući, uz elektronski nadzor, saopšteno je iz ovog suda...U saopštenju Apelacionog suda navodi se da je vršilac dužnosti predsednika Radmila...

Nastavak na Kurir...

Zatvorska kazna za Stefana Karića

Izvor: RTS, 07.Sep.2011

Stefan Karić služiće zatvorsku kaznu, pošto je Apelacioni sud preinačio rešenje Prvog osnovnog suda da kaznu izdržava u svom stanu. Karić je osuđen, jer je izazvao saobraćajnu nesreću 2005. godine, u kojoj je teško povređena njegova saputnica Stanislava Pavlović. ..Apelacioni sud u Beogradu...

Nastavak na RTS...

Stefan Karić ipak mora u zatvor

Izvor: Press, 07.Sep.2011

Apelacioni sud u Beogradu odbio je zahtev Stefana Karića (25) da kaznu od jedne godine zatvora izdrži u svom stanu uz elektronski nadzor. Taj sud je potvrdio svoju raniju pravosnažnu presudu da Karić mora da ide u „klasični" zatvor.

Nastavak na Press...

STEFANA ISPALILI ZA NARUKVICU!

Izvor: Kurir, 08.Sep.2011, 08:02

BEOGRAD - Nema popusta! Stefan Karić (26), sin Sretena Karića, moraće na odsluženje zatvorske kazne, pošto mu Apelacioni sud nije ispunio želju da, umesto u ćeliji, godinu dana provede u kućnom pritvoru s elektronskom narukvicom! Karić je prošle godine osuđen na godinu dana zatvora jer je...

Nastavak na Kurir...

Potvrđenje maksimalne kazne ubicama male Katarine

Izvor: Studio B, 08.Sep.2011

Apelacioni sud u Beogradu potvrdo je presudu kojom je Mališa Jevtović osuđen na 40 godina zatvora zbog svirepog ubistva trogodišnje Katarine Janković 2005. godine...Majka, Ana Filipović osuđena je na 37 godina zbog pomaganja u ubistvu...Jevtović ima pravo na još jednu žalbu u trećem stepenu...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.