Staza za pešake kod Tempa na Čukarici

Izvor: Studio B, 04.Apr.2012, 17:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Staza za pešake kod Tempa na Čukarici

Po nalogu Sekretarijata za saobraćaj, Beograd put je postavio stazu za pešake, pa posetioci tog hipermarketa više ne moraju da idu zaustavnom trakom prometnog obrenovačkog puta kako bi stigli do prvog pešačkog prelaza.

Apeli Studija B da se obezbedi prilaz Tempu već daju prve rezultate. Posetioci tog hipermarketa više ne moraju da idu zaustavnom trakom prometnog obrenovačkog puta. Po nalogu Sekretarijata za saobraćaj, Beograd put je postavio trotoar i tako spojio taj >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << tržni centar sa postojećon stazom. Za mesec dana biće postavljena i ograda izmedju dve trake puta i na taj način sprečiće one koji svakodnevno pretržavaju ovu prometnu ulicu.

Konačno, oni koji dolaze u Tempo mogu bezbedno da dodju do tog hipermarketa. Ova staza spojila je Tempo sa postojećim trotoarom kod skretaqnja za Adu ciganliju. Do skoro, slika je bila sasvim drugačija. Gradjani su imali samo dve mogućnosti. Da gaze po blatu ili idu prometnim obrenovačkim putem.

Ipak brojni su oni koji pretrčavaju prometan obrenovački put. U toku je izrada projektne dokumentacije za postavljanje pasarele. U medjuvremenu, predstoji provremeno rešenje.

- Beograd put trenutno radi na i zradi te zaštitne ograde koja će biti postavljena ovde i koja će sprečiti pretrčavanje te saobraćajnice, kažu u Beograd putu.

Inače, ekipe Beograd puta rade skoro na svim opštinama. U toku su radovi na izgradnji trotoara u rajačkoj i Dukatskoj ulici, u bloku 61 i Milutina Milankovića grade parking, a to preduzeće izvodi radove i na obnovi Šantićeve ulice.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.