Starac osam sati ležao zaglavljen ispod traktora

Izvor: Blic, 13.Dec.2013, 11:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Starac osam sati ležao zaglavljen ispod traktora

Predrag Milošević (74) iz kuršumlijskog sela Markovići, zadobio je višestruke teške povrede u udesu koji se desio u šumi, kada se prevrnuo sa traktorom. Nesrećni starac je više od osam sati ležao zaglavljen ispod traktora, kada ga je sinoć nešto posle 19 sati, izvukla Hitna služba Doma zdravlja u Kuršumliji.

On je odmah prevežen na Odeljenje urgentne medicine prokupačke bolnice “Dr Aleksa Savić” gde su konstatovane povrede.

Pacijent je primljen na >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Odeljenje medicine sinoć, nešto posle pola devet. Konstatovane su višestruke teže povrede nastale usled nagnječenja i nakon ukazane prve lekarske pomoći, pacijent je prebačen u Kliničko bolnički centar u

Nišu na dalje lečenje – rekla je Tanjugu portparol bolnice u Prokuplju, Jelena Pantović.

Nesrećni starac je krenuo juče pre podne traktorom u šumu da bi pripremio drva za ogrev. S obzirom da se nije vratio do večeri, obaveštena je policija, a zatim i Hitna služba koja je pronašla nesrećnog čoveka zaglavljenog ispod traktora.

Uspeli su da ga izvuku I da ga hitno prevezu do prokupačke bolnice u stabilnom stanju.

Prava je sreća da je čovek preživeo, s obzirom na težinu povreda i činjenicu da je više sati ležao bespomoćno ispod traktora.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Starac teško povređen, osam sati bio zarobljen ispod traktora

Izvor: NoviMagazin.rs, 13.Dec.2013

Predrag Milošević (74) iz kuršumlijskog sela Markovići, zadobio je višestruke teške povrede u udesu koji se desio u šumi, kada se prevrnuo sa traktorom.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Starac bio osam sati zaglavljen ispod traktora

Izvor: Mondo, 13.Dec.2013

Predrag Milošević (74) iz kuršumlijskog sela Markovići, zadobio je višestruke teške povrede u udesu koji se desio u..

Nastavak na Mondo...

Osam sati bio zaglavljen ispod traktora

Izvor: OkRadio.rs, 13.Dec.2013

Predrag Milošević (74) iz kuršumlijskog sela Markovići, zadobio je višestruke teške povrede u udesu koji se desio u šumi, kada se prevrnuo sa traktorom. On je više od osam sati ležao zaglavljen ispod traktora, kada ga je u četvrtak oko 19 h, izvukla Hitna služba Doma zdravlja u Kuršumliji...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.