Stanovnici Majdanpeka dobiće vodu do 16.00 sati

Izvor: Press, 07.Dec.2014, 13:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanovnici Majdanpeka dobiće vodu do 16.00 sati

Zbog kvara na dalekovodu koji obezbeđuje vodozahvat "Pustinjac", građani Majdanpeka noćas su ostali bez vode, ali je kvar otklonjen i očekuje se da vodu dobiju do 16.00 sati, izjavio je danas predsednik Opštine Majdanpek Dejan Vagner.
Vagner je za Tanjug rekao, da je zbog kvara na dalekovodu došlo do problema na lokalnoj mreži preko koje se napajaju pumpe za vodosnabdevanje.

On je naveo >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << da bi sličnih problema, zbog formiranja leda na dalekovodima, moglo da bude i u narednim danima i dodao da je vodozahvat udaljen oko 15 kilometara od grada i da je potrebno nekoliko sati da bi se sistem napunio vodom.
Stanovnici Majdanpeka sada imaju struju i u snabdevanju električnom energijom trenutno nema problema, naveo je on.

Problema sa strujom je bilo sinoć u Donjem Milanovcu, ali je i tamo problem rešen.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.