Stanovi za borce i porodice palih boraca

Izvor: Studio B, 04.Jan.2012, 15:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanovi za borce i porodice palih boraca

Stanovi namenjeni borcima i porodicama palih boraca biće useljeni do kraja januara na nekoliko lokacija u gradu.

Kako je za Beoinfo rekao Zoran Kostić, član Gradskog veća, zajednička komisija za dodelu boračkih stanova, sačinjena od predstavnika grada i boračkih udruženja, završila je rad krajem decembra prošle godine, na osnovu čega je sastavljena rang-lista.

- Lista je objavljena na oglasnim tablama gradskih opština i u zgradi Gradske uprave u Ulici 27. >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << marta. Borcima i porodicama palih boraca namenjeno je devet stanova, koji se nalaze na nekoliko lokacija u gradu. Ovo je prva dodela stanova od 2006. godine namenjena ovoj kategoriji građana. Stanovi se daju na korišćenje na pet godina, s mogućnošću produženja ovog roka - rekao je Kostić.

Stambene jedinice su različitih struktura i imaju od 20 do 73 kvadratna metra, jer među građanima koji su konkurisali ima i samaca i četvoročlanih porodica. Na konkurs se prijavilo 47 ljudi.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

STANOVI ZA BORCE I PORODICE PALIH BORACA

Izvor: Kurir, 04.Jan.2012

Stanovi koji su namenjeni borcima i porodicama palih boraca biće dodeljeni krajem januara na nekoliko lokacija, potvrdili su iz gradskog veća..BEOGRAD - Stanovi namenjeni borcima i porodicama palih boraca biće useljeni do kraja januara na nekoliko lokacija u gradu...Kako je za Beoinfo rekao Zoran...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.