Izvor: Nezavisne Novine, 28.Jul.2017, 20:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanković vaterpolistima: Još više vas volim i poštujem

Dejan Stanković, legendarni vezista i najtrofejniji srpski fudbaler, pružio je podršku vaterpolistima Srbije poslije poraza u polufinalu Svjetskom prvenstva.

"Ja vas još više volim i poštujem... Ponos Srbije. Al' što reče naš veliki selektor Deki – sve su uradili da nas skinu sa trona. Ponosan na Vas, veliki ste", napisao je bivši igrač Crvene zvezde, Lacija i Intera.

'Delfini' su u četvrtak poraženi od Hrvatske u borbi za deseto uzastopno finale (12:11), >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << pa se poslije četiri godine u Srbiju neće vratiti sa zlatom oko vrata.

Ja Vas još više volim i poštujem...ponos Srbije..Al sto reče Nas veliki selektor Deki..sve su uradili da Nas skinu sa trona..Ponosan na Vas,veliki ste..

A post shared by Dejan Stankovic (@deki5) on Jul 27, 2017 at 2:21pm PDT

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.