Stanje Čedomira Jovanovića stabilno

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Jul.2020, 16:24

Stanje Čedomira Jovanovića stabilno

Stanje predsednika LDP-a Čedomira Jovanovića, koji je pre nekoliko dana primljen u bolnicu sa upalom pluća, je dobro i stabilno, a prisustvo Kovid 19 još nije potvrđeno, rečeno je Tanjugu u toj stranci.

"Svestan je, kreće se, komunicira sa porodicom. Lekari su zadovoljni kako je reagovao na terapiju, i sada se leči. Koliko će sve to da potraje, ne zna se. Stanje mu je dobro i stabilno", kažu u LDP-u.

Navode i da se Jovanović od srede nalazi na Infektivnoj klinici, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << jer su lekari procenili da je bolje da tu nastavi lečenje.

Mediji su prethodno preneli da se Jovanoviću stanje pogoršalo i da je smešten u delu bolnice u kom borave pacijenti priključeni na kiseonik, što je zatim demantovano iz LDP-a.

Jovanović je pre nekoliko dana primljen u bolnicu sa upalom pluća, a prisustvo Kovid 19 još nije potvrđeno.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Oglasio se LDP: Stanje Čedomira Jovanovića je stabilno

Izvor: Večernje novosti, 03.Jul.2020

Kako su danas preneli pojedini mediji, opšte stanje lidera LDP-a je pogoršano Stanje predsednika LDP-a Čedomira Jovanovića, koji je pre nekoliko dana primljen u bolnicu sa upalom pluća, je dobro i stabilno, a prisustvo Covid-19 virusa još nije potvrđeno.- Svestan je, kreće...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.