Izvor: NoviMagazin.rs, 17.Apr.2017, 17:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stan za seosku lekarku u mestu Ranovac, donacije dali i meštani

Lekarki u selu Renovac Oliveri Đorđević danas su uručeni ključevi adaptiranog stana u okviru zdravstvene ambulante, a deo sredstva za uređenje i opremanje sakupili su meštani.

Ključeve je lekarki uručio zamenik predsednika opštine Petrovac na Mlavi Goran Ristić. Stan je adaptiran i opremljen uz podršku lokalne samouprave, Doma zdravlja Petrovac na Mlavi i donacijama meštana

Ristić je pohvalio inicijativu i akciju meštana koji su dobrovoljnim prilozima pomogli da se ideja uspešno dovede do kraja.

Prema Ristićevim rečima, više od 20 meštana doniralo je novac za uređenje jednog dela prostora ambulante koji je sada postao stan lekarke.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.