Štabovi traže uvid u izborni materijal

Izvor: RTS, 10.Apr.2013, 12:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Štabovi traže uvid u izborni materijal

Izborni štabovi Filipa Vujanovića i Miodraga Lekića traže uvid u izborne materijal, kaže predsednik crnogorske Državne izborne komisije Ivan Kalezić. Pravo na podnošenje prigovora ističe danas.

Izborni štab predsednikog kandidata Demokratske partije socijalista Filipa Vujanovića tražio je uvid u izborni materijal u pet, a štab nezavisnog kandidata Miodraga Lekića u 19 opština, rekao je predsednik crnogorske Državne izborne komisije Ivan Kalezić.

Vujanovićev >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << izborni štab podneo je zahtev za uvid u izborni materijal u opštinama Kotor, Mojkovac, Herceg Novi, Žabljak i Budva.

Jedine opštine u kojima Lekićev izborni štab nije tražio uvid u izborni materijal su Danilovgrad i Pljevlja, rekao je Kalezić.

Zahtev za uvid u izborni materijal dostavlja se opštinskim izbornim komisijama, a Kalezić kaže da je rok za uvid pet dana od održavanja izbora.

Predsednik crnogorske Državne izborne komisije kaže da do sada nije stigao nijedan prigovor na odluke opštinskih izbornih komisija i da pravo na podnošenje prigovora ističe danas.

Kalezić kaže i da nema intervencija u zapisnicima koji su sačinjeni posle završetka glasanja 7. aprila.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.