Šta stoji iza transformacije srpske aviokompanije: Er Srbija nije loukoster

Izvor: Vesti-online.com, 30.Jul.2017, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta stoji iza transformacije srpske aviokompanije: Er Srbija nije loukoster

Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je da ne želi da se meša u procenu menadžmenta Er Srbije ukoliko treba da otpusti 30 ljudi, jer je, kako je ocenila, najbitnije da ta kompanije posluje efikasno i da bude konkurentna.

Na pitanje da li će doći do otpuštanja u toj kompaniji, ona je kazala "da je na tržištu nevažno da li je taj broj 30 ili 300 jer kompanija mora da bude troškovno efikasna i profesionalna, i da se takmiči na tržištu kao sve ostale kompanije". Upitana >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << da li je zabrinuta što je Etihad objavio da je u minusu blizu dve milijarde dolara, ona je rekla da su imali razgovore sa Etihadom i Ujedinjenim Arapskim Emiratima koji su, kako je istakla "dobro prošli" i da "ne postoji bojazan za Er Srbiju".

Podsetimo, gradonačelnik Beograda Siniša Mali, koji je i predsednik Nadzornog odbora nacionalnog avioprevoznika Er Srbija, potvrdio je da će biti otpuštanja u toj kompaniji. Kako je objasnio, do otpuštanja će doći zbog racionalizacije troškova poslovanja i povećanja profita.

Namera jeste da se napravi hibridna kompanija i da se što više smanje troškovi i da se prevede na prodaju preko interneta.

Kompanija Er Srbija saopštila je da su tvrdnje o navodnoj transformaciji u loukost kompaniju netačne, ali je, kako se navodi, tačno da se preduzimaju mere racionalizacije, koje će doprineti boljoj organizaciji rada.

Nastavak teksta čitajte na VESTI DIGITAL.

Zavisno od toga da li korisitite android ili apple platformu aplikaciju možete skinuti sa:

za Apple uređaje: https://appsto.re/de/XSioib.i

za android uređaje: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.publiss.client.p999R6wI!

Tvoje novine na ekranu!

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Er Srbija nije loukoster

Izvor: Vesti-online.com, 31.Jul.2017, 18:42

Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je da ne želi da se meša u procenu menadžmenta Er Srbije ukoliko treba da otpusti 30 ljudi, jer je, kako je ocenila, najbitnije da ta kompanije posluje efikasno i da bude konkurentna...- Er Srbija ima svoj profesionalni menadžment i on gleda da ona najefikasnije...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.