Izvor: Nezavisne Novine, 08.Jan.2018, 19:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta se sve mijenja u životu Megan Markl?

Megan Markle (36) i princ Hari(33) vjenčaće se u maju ove godine, no da uopšte dođu do oltara, glumica mora napraviti velike promjene u svom životu.

Megan je od svega najteže palo što se treba odreći humanitarnog rada. Za nju više neće biti ni selfieja, a davanje autograma i komuniciranje društvenim mrežama također je nešto čemu će Megan reći zbogom.

Nema više ni grljenja voljenog u javnosti. Mora paziti da njena odjeća ne bude prozirna ili oskudna, >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << a na noktima baš nikad ne smije biti lak tamne boje. Ne smije sjesti gdje hoće, prebaciti nogu preko noge kako se sjeti ili otići na spavanje prije kraljice.

Isti tako, Britanski mediji tvrde da budući supružnici neće moći dijeliti finansije. Hari nema problema s tim da svoje bogatstvo procijenjeno na 30 miliona funti podijeli s Megan, već zbog poreza na dohodak par neće moći imati zajednički račun u banci.

Par je zaruke objavio krajem novembra 2017., a Megan je ponosno pokazivala zaručnički prsten kojeg je dizajnirao princ Hari. Inače, prsten je načinjen od nakita pokojne princeze Diane.

Par će se vjenčati 19. maja u kapelici St. Georgea, a s obzirom da je Megan protestantica, prije vjenčanja biće krštena.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.