Izvor: N1 televizija, 23.Okt.2021, 12:13

Šta se smatra validnom kovid propusnicom i da li su ugostitelji spremni

Od subote će kovid propusnice biti uslov za boravak u zatvorenim delovima ugostiteljskih objekata posle 22 časa. Validnim propusnicama smatra se zeleni sertifikat na kom stoji da je primljena druga doza vakcine, ali ne pre više od sedam meseci, negativan PCR test ne stariji od 72 sata, negativan antigenski test ne stariji od 48 sati ili potvrda o preležanom kovidu ne starija od sedam meseci. A da li su ugostitelji spremni za primenu i proveru propusnica?

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šta kažu građani o kovid propusnicama

Izvor: N1 televizija, 23.Okt.2021

Od večeras će kovid propusnice biti uslov za boravak u zatvorenim delovima ugostiteljskih objekata posle 22 časa. Validnim propusnicama smatra se zeleni sertifikat na kom stoji da je primljena druga doza vakcine, ali ne pre više od sedam meseci, negativan PCR test ne stariji od 72 sata, negativan...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.