Šta se desi kada gangster izgubi telefon?

Izvor: Vesti-online.com, 26.Mar.2012, 10:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta se desi kada gangster izgubi telefon?

Fotografije sa oružjem, novcem, skupocenim kolima, debeli zlatni lanci oko vrata, tetovaže... Reč je o kineskom gangsteru čije su privatne fotografije iz mobilnog telefona procurele na internet.

Fotografije ovog nepoznatog Kineza, koji za život zarađuje poslovima s one strane zakona, postale su hit na Internetu.

Nepoznate osobe postavile su na Internet fotografije sa njegovog telefona kojeg je izgubio.

Na njima se kineski gangster može videti kako u >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << donjem vešu sedi pored velike količine novca, kako sa prijateljima maltretira svoju žrtvu, ali i kako u naručju drži kućnog ljubimca.

Posle pojavljivanja fotografija na Internetu kineska policija je saopštila da radi na utvrđivanju identiteta osoba koje se na njima pojavljuju i najavila njihovo hapšenje.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.