Šta nas čeka u 2017. (7): Vladavina drskog bestidnika

Izvor: Vesti-online.com, 01.Jan.2017, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta nas čeka u 2017. (7): Vladavina drskog bestidnika

Jedan od najpoznatijih čitača ljudske sudbine bio je filozof iz 16. veka Mišel de Nostradamus. Danas ima nebrojano pristalica, ali i onih koji misle da su njegove tvrdnje obično trabunjanje izazvano uzimanjem kojekakvih supstanci. Ali, Nostradamus nije bio ljubitelj udisanja podzemnih isparenja poput proročica u Delfima, on je, kako kažu njegovi poklonici, imao dar i predvideo mnoga svetska dešavanja, od Francuske revolucije, preko uspona Hitlera do ubistva američkog predsednika Džona >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Kenedija.

Spisi koje je ostavio u amanet mogu da se tumače na različite načine, a filozof nije štedeo vizije već je predvideo i sadašnja stanja.

"Vernici" u knjizi "Le Propherites" objavljenoj 1555. godine naišli su na odlomak koji je za pojedince ukazivao na novonastalu situaciju na američkoj sceni. Nostradamus navodno piše: "Lažni trubadur koji prikriva ludilo, izazvaće da veliko Vizantijsko carstvo promeni zakone. Iz Egipta izniknuće čovek koji će želeti da promeni edikt zamene novca i standarda."

Pojedinci spekulišu da ove reči jasno ukazuju na novoizabranog predsednika SAD Donalda Trampa (lažnog trubadura) koji će po njihovim tvrdnjama poludeti i intervenisati u evropskoj izbegličkoj krizi koja je bila najizraženija u nekadašnjem Vizantijskom carstvu odnosno današnjoj Grčkoj. Da ovo nije puko izmišljanje potkrepljuju još jednim iskazom koji se po njihovim rečima obistinio.

"Veliki bestidnik i drski govornik biće izabran za guvernera velike armije. To će mu doneti smelost njegovih tvrdnji. Srušeni most i grad onesvešćen od straha."

Mnogi veruju da je veliki bestidnik i drski govornik otelotvorenje Trampa koji danas vlada jednom od najvećih vojnih sila .

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.