Izvor: Istinomer.rs, 15.Jun.2020, 14:09

Šta nam je Brnabić obećavala u ekspozeu 2017?

Digitalizacija i obrazovanje - ovo su prioriteti koje je aktuelna premijerka Srbije Ana Brnabić, istakla kao krucijalne za svoj mandat, prilikom izlaganja ekspozea krajem juna 2017. godine. Iako bez preciznijih rokova, Brnabić je najavila da će neki od njenih glavnih ciljeva biti - povećanje izvoza u IT sektoru, veći broj IT stručnjaka, digitalizacija državne uprave i obrazovanja, kao i sveopšte smanjenje digitalnog jaza u Srbiji. U drugom delu izlaganja, aktuelna predsednica Vlade je, između >> Pročitaj celu vest na sajtu Istinomer.rs << ostalog, govorila i o tome šta će država preduzeti po pitanju kontrole trošenja novca iz državne kase i reforme sistema plata.
The post Šta nam je Brnabić obećavala u ekspozeu 2017? appeared first on Istinomer.

Nastavak na Istinomer.rs...






Povezane vesti

Premijerka: Novoj vladi ostavljamo treću fazu transformacije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Jun.2020, 00:02

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić istakla je večeras da je Srbija od 2014. do danas prošla kroz dve faze transformacije i da sada nova vlada treba da krene sa trećom fazom koja, između ostalog podrazumeva digitalizaciju i bio-tehnologiju...Učestvujući u emisiji Ćirilica Hepi televizije, Brnabić...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Istinomer.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Istinomer.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.