Šta najviše iznenadi turiste u Srbiji

Izvor: Mondo, 07.Nov.2014, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta najviše iznenadi turiste u Srbiji

Turistički aduti Srbije nisu samo dobra hrana, lepa priroda i bigat noćni život.

Foto: MONDO/Goran Sivački

"Imala sam priliku da nedavno u razgovoru sa novinarima iz Francuske i Nemačke, saznam šta oni identifikuju kao najjači adut srpske turističke ponude. I oni su rekli da je u više navrata gostoprimstvo bilo nešto što su najmanje očekivali, ali da je činjenica da su gostoprimstvo i ljubaznost naših ljudi upravo naša najupečatljivija karakteristika i >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << prednost u turističkom smislu", rekla je direktorka Turističke organizacije Srbije za "Juronjuz" (Euronews), Gordana Plamenac, na Sajmu turizma World Travel Market (WTM) koji je od 3. do 6. novembra održan u Londonu.

Ona se osvrnula na kompletnu turističku ponudu Srbije ukazavši da osim Beograda, koji je turistima uglavnom najinteresantniji, naša zemlja nudi mogućnosti za aktivan odmor, biciklizam, planinarenje, veslanje, splavarenje...

Pored planinskih centara, šest nacionalnih parkova u Srbiji, takođe su prirodna bogatsva koja bi mogla biti interesantna stranim gostima, naglasila je Plamenac.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Šta turiste najviše iznenadi u Srbiji?

Izvor: Radio 021, 07.Nov.2014

Turistički aduti Srbije nisu samo dobra hrana, lepa priroda i bogat noćni život..."Imala sam priliku da nedavno u razgovoru sa novinarima iz Francuske i Nemačke, saznam šta oni identifikuju kao najjači adut srpske turističke ponude. I oni su rekli da je u više navrata gostoprimstvo bilo nešto...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.