Šta muškarci prvo primjete na ženama (FOTO)

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Jan.2016, 20:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta muškarci prvo primjete na ženama (FOTO)

Kao što je već poznato, muškarci su vizuelna bića i prije nego što upoznaju vašu divnu ličnost, potrebno je da ih privuče vaša divna spoljašnost, piše sajt Cosmopolitan.

Pogledajte u nastavku šta je to što momci prvo zapaze kada prođete pored njih!

Uglavnom im nije presudno. Vole kada je simetrično, nježne kože i lijepog tena. Izrazito lijep osmijeh ih, vjerovali ili ne, odmah osvaja.

U njegovom fokusu su čvrste grudi. Ne previše velike i >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << ne previše male. Ako su usmjerene nagore, neće skretati pogled sa njih.

Oduševljavaju se kada su nježnih linija. Ne vole debele i jake nadlaktice. Široka ramena su okej u ženskoj proporciji, ali nikako ne da su razvijena i mišićava.

Uzak struk nema konkurenciju. Simpatičan im je mekan stomačić, ali daleko od toga da vole pojas oko struka.

Ovaj dio tijela presudan je u njihovoj percepciji ugodne i seksi djevojke. Ako ima lijepu guzu, kažu, onda je sve kako treba. Najpoželjniji oblik im je ispupčena i čvrsta guza.

Duge i vitke. Takve da zajedno sa cipelama sa visokom potpeticom izgledaju kao skladno umjetničko djelo. Zajedno sa dobrom guzom čine provjeren mamac za svakog muškarca.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.