Šta muškarci primećuju na prvom sastanku?

Izvor: Kurir, 01.Feb.2014, 19:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta muškarci primećuju na prvom sastanku?

Ako ste mislile da je za prvi sastanak najbitnije da se lepo i izazovno obučete, pogrešili ste. Evo šta muškarci sve primete na prvom sastanku, a što nema veze sa pukim fizičkim izgledom.

1.Kako reagujete na njegove šale

Muškarci vole da stvari idu svojim tokom i da budu spontane. Sigurno će u tom cilju pokušati na prvom sastanku da vas nasmeju i šarmiraju. Ipak, mnogo bitnije od samih šala je vaša reakcija na iste jer se tu krije ta magija, odnosno >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << dobra osnova za dalju vezu.

2. Koliko ste zapravo zainteresovani za njega

Muškarci vole da osete da su vam bitni, odnosno vole da osete da ste zagrejani za njih. Tako, umesto da na prvom sastanku pričate samo o sebi, postavite i njemu par ličnih pitanja i saslušajte ga pažljivo.

3. Koliko se žalite

Često stvari u životu nisu savršene, ipak ako se samo žalite, a ne radite ništa kako bi koliko toliko nešto ispravili sigurno nećete nigde stići. Isto važi i za ljubav. Ukoliko na prvom sastanku pokažete vašu malodušnu stranu, budute sigurni da ćete odbiti vašeg potencijalnog dečka jer niko ne voli da sluša osobu koja se konstantno žali.

4. Prvi poljubac

Bilo da se radi o spontanom poljupcu u obraz, brzom poljupcu u usta ili dugom, vlažnom francuskom poljupcu, ovaj čin može da otkrije puno o hemiji između dvoje ljudi, kao i ima li je uopšte. Ako je ima onda budite sigurni da ćete oboje jedva čekati da se ponovo vidite.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.