Šta je rekao Mišel nakon sastanka sa Vučićem?

Izvor: B92, 27.Apr.2021, 07:31

Šta je rekao Mišel nakon sastanka sa Vučićem?

Brisel -- Predsednik Evropskog saveta Šarl Mišelom ocenio sinoć da je saradnja sa Srbijom u borbi protiv koronavirusa i oporavku od pandemije jača nego ikada.

Mišel je nakon radne večere sa Vučićem na Tviteru napisao da pozdravlja kontinuiranu posvećenost predsednika Srbije evropskim integracijama i reformama.

Vučić je sinoć završio dvodnevnu radnu posetu sedišu EU.

Osnovne teme razgovora predsednika Srbije sa najvišim zvaničnicima EU bile su >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ubrzanje evrointegracije Srbije, infrastrukturni projekti i izgradanja pruge Beograd-Severna Makedonija, kao i nastavak dijaloga sa Prištinom.

Očekuje se da se Alekasandar Vučić ponovo nađe u Briselu 11.maja za kada je planirana nova runda dijaloga o normalizaciji odnosa Beograda i Prištine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"SARADNJA SA SRBIJOM JAČA NEGO IKADA" Oglasio se predsednik Evropskog saveta nakon sastanka sa Vučićem (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Apr.2021

Šarl Mišel pohvalio saradnju sa Srbijom u borbi protiv korona virusa..Predsednik Evropskog saveta Šarl Mišelom ocenio je sinoć da je saradnja sa Srbijom u borbi protiv korona virusa i oporavku od pandemije jača nego ikada...I welcomed President of Serbia 🇷🇸@avucic continued commitment to...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.