Šta je najčešči uzrok preteranog linjanja pasa? VIDEO

Izvor: B92, 21.Nov.2018, 21:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta je najčešči uzrok preteranog linjanja pasa? VIDEO

Gost emisije 150 minuta Prve televizije i ove srede je bio veterinar Vlada Terzin, koji je odgovarao na neka od brojnih pitanja gledalaca.

U današnjoj emisiji bilo je reči o tome šta izaziva i kako rešiti problem preteranog linjanja psa, kao i šta raditi kod mladih pasa koji imaju probleme sa zglobovima.

Koji je savet veterinara za problem otečenog vimena kod koze i kako se rešiti gljivica koje napadaju kljun papagaja, neka su od pitanja na koje je ogovarao veterinar.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Ogovore možete čuti u snimku iz emisije.

U emisiji bilo je reči i o akciji udomljavanja kuca, koju 150 minuta sprovodi svake srede.

Vlasnici kućnih ljubimaca kojima je potreban savet veterinara, kao i oni koji bi želeli da udome napuštenu kucu mogu se javiti Prvoj televiziji na imejl 150@prva.rs.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.