Šta je bilo Trampu dok je govorio o Jerusalimu?

Izvor: B92, 07.Dec.2017, 17:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta je bilo Trampu dok je govorio o Jerusalimu?

Vašington -- Govor Donalda Trampa o Jerusalimu sa strepnjom je pratila cela planeta, a pažnju je privuklo i to što je predsednik SAD teško izgovarao neke reči.

Ubrzo su se pojavile spekulacije da Tramp ima zdravstvenih problema, pa su i američki novinari tražili objašnjenje od predstavnika Bele kuće.

Kako je objašnjeno, predsedniku se tokom govora "osušilo grlo" i nije u pitanju ništa zabrinjavajuće.

Iako ima teorija i da je Tramp imao problema >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa zubnom protezom, iz Vašingtona insistiraju na tome da je sve u redu.

"Osušilo mu se grlo. Nije vredno pažnje. Znam na šta ciljate, ali ponavljam, to nije nikakva priča", rekao je portparol Bele kuće Radž Šah za Los Anđeles tajms.

Mediji podsećaju da je Tramp slične probleme imao i pre nekoliko meseci, ali da mu se "govor sredio nakon što je popio malo vode".

Pogledajte sporni deo Trampovog govora:

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Šta je bilo Trampu dok je govorio o Jerusalimu? (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 07.Dec.2017

Govor Donalda Trampa o Jerusalimu sa strepnjom je pratila cela planeta, a pažnju je privuklo i to što je predsednik SAD teško izgovarao neke reči...Ubrzo su se pojavile spekulacije da Tramp ima zdravstvenih problema, pa su i američki novinari tražili objašnjenje od predstavnika Bele kuće...Kako...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.