Šta je Velja poklonio Vesni Zmijanac?

Izvor: Vesti-online.com, 27.Feb.2011, 17:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta je Velja poklonio Vesni Zmijanac?

Bivši ministar za kapitalne investicije i infrastrukturu Velimir Ilić očigledno je odlučio da se preorijentiše na razvoj poljoprivrede, a prvi korak učinio je kada je folk zvezdi Vesni Zmijanac poklonio pet ovaca za koje će joj pomoći i da sazida tor.

“Vesna je moj veliki prijatelj i ona se bori kao tigrica, a grad Aranđelovac je trebalo da joj pomogne jer bi ona od Srbije napravila Švajcarsku. Vesna je pravi domaćin, pa sam joj poklonio pet ovaca za njeno imanje na >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Bukulji, a čim bude vremena, otići ću kod nje i pomoći joj da napravi objekat za ovce,” izjavio je Velja Ilić.

“Istina je da smo mi veliki prijatelji i da mi je poklonio pet jagnjića neke nemačke rase, koje čuvam kod komšija pošto oni imaju čitavo stado. I moj komšija Bata Grubač mi je poklonio pačiće, tako da imam dosta životinja, a i šta drugo može da se radi na planini, osim da se drže neke životinjice,” kaže Vesna, koja je doskoro imala petla Bramu, a sad će dobiti sijamsku mačku kojoj je već nadenula ime Doni.

Popularna pevačica dodaje da će se posvetiti čuvanju životinja kada se bude oporavila od operacije zatezanja lica. “Odlično se osećam i prezadovoljna sam svojim novim izgledom, ali ništa manje nisam ni očekivala od tima profesionalaca koji su me operisali. Brzo se oporavljam i nemam bolove. Alkohol još nisam počela da pijem zbog lekova, osim što povremeno uzmem po jednu čašu crnog vina uz ručak.”

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.