Šta je Srbija guglala 2021. godine?

Izvor: Megafon.co, 09.Dec.2021, 16:28

Šta je Srbija guglala 2021. godine?

Šta je Srbija guglala 2021. godine saznali smo direktno sa izvora – od Gugla. Kada pogledamo koje smo pojmove najviše pretraživali, za neke možda tu i nema mnogo iznenađenja. Dok će drugi ostati u čudu. Inače, liste trendova na ovom pretraživaču prave se u odnosu na to koji je pojam imao najveći porast u odnosu na prošlu godinu.
Srbija je guglala nove mere Nije iznenađenje što je najpretraživaniji pojam u Srbiji u 2021. godini bio „nove mere“. U drugoj godini pandemije >> Pročitaj celu vest na sajtu Megafon.co << svakodnevnica je neizvesna, a mere zaštite često se menjaju. Samo radno vreme ugostiteljskih objekata menjalo se više puta, a kamoli druge stvari. Na drugom mestu je interesovanje za prijavu za državnu pomoć od 30 evra, a ostala interesovanja u Srbiji, prema Guglu, pogledajte na listi ispod.
Nove mere Prijava za 30 evraMarinko RokvićĐorđe BalaševićKrizni štabPopcatNovak ĐokovićNBACrna svadbaEuro 2021 Najgledanije na TV Gledanost serija i rijaliti programa možda može i na ovaj način da se proceni. Na Guglovoj listi najpretraživanijih, prvo mesto zauzela je Crna svadba. A evo i celog spiska, zaključke donesite sami.
Crna svadba Zadruga 5Squid GameKalkanski krugoviTajna vinove lozePokucaj na moja vrataGinny and GeorgiaPevačicaJedini izlazVreme zla Sportisti i sportistkinje Očekivano, najpretraživaniji sportista u Srbiji je Novak Đoković. Sledi ga Milica Mandić.
Novak ĐokovićMilica MandićKristijan EriksenRafael NadalTijana BoškovićIvana ŠpanovićRodžer FedererJovana PrekovićStefanos TsitsipasAleksandar Mitrović Šta je svet pretraživao na Guglu u 2021. godini saznajte na ovom linku ili pogledajte video.

Nastavak na Megafon.co...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Megafon.co. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Megafon.co. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.