Šta je Dragana Mirković poklonila Karleuši?

Izvor: Vesti-online.com, 27.Apr.2012, 13:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta je Dragana Mirković poklonila Karleuši?

Jedna od najvećih zvezda bivše Jugoslavije Dragana Mirković još jednim svojim gestom je pokazala da na estradi ne vlada samo rivalstvo, već da postoje i prijateljstva.

Naime, pevačica koja je poznata kao izuzetno fina, vaspitana i čestita žena u više navrata imala je divne gestove prema svojim kolegama, a jedan od njih oduševio je njenu koleginicu i prijateljicu Jelenu Karleušu.

Staklena ploča na kojoj je swarovski kristalima nalepljen veliki logo pevačicinih >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << inicijala oduševio je JK. Ona je poklon uslikala svojim mobilnim telefonom i sliku postavila na Tviter.

- Posebno mesto u mom novom domu, dobiće prekrasan JK simbol... od Svarovski kristala, poklon mog iskrenog prijatelja i velike dame -Dragane Mirković - napisala je uz priloženu fotografiju JK.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Ko je prava dama na estradi?

Izvor: NaDlanu.com, 27.Apr.2012

Na estradi ne vladaju samo sitni interesi i nezdravo rivalstvo. Jedna od najvećih zvezda bivše Jugoslavije Dragana Mirković pokazuje da na estradi ima i prijateljstva. ..Jelena Karleuša dobila je poklon od Dragane Mirković. Staklena ploča na kojoj je swarovski kristalima nalepljen veliki logo...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.