Izvor: Nezavisne Novine, 11.Jan.2017, 19:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta dužina vaših ruku govori o vama?

Ruke nam znače mnogo više nego što mislimo, a njihova veličina mogu govoriti puno o karakteru čovjeka.

Da li su vaše ruke duže ili kraće? Sve što trebate napraviti je postaviti dlan suprotne ruke s raširenim prstima tako da se palac nalazi na unutrašnjoj strani lakta, dok srednjim prstom trebate pokušati dotaći dlan. Ako to ne uspijete, tada su vaše ruke male.

Ako imate male ruke, vjerovatno volite preuzimati rizik, ići na avanture kako bi udovoljili svom >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << slobodnom duhu. Iako vas to može dovesti do problema, toliko ste sposobni i vješti da lako izađete iz njih. U vezama ste dramatični i volite pažnju.

Ako imate velike ruke, onda ste perfekcionista. Koncentrišite se  na detalje svakog projekta i ne puštate ga dok nije savršen. Velika ruke također znače da ste jako osjetljivi. Ujedno, ne volite kritiku. A upravo vam to najviše smeta i u vezama.

Ako imate kockast dlan, vi ste logična osoba kojoj odlično ide matematika. No, ne obraćate mnogo pažnje na intuiciju, već samo na konkretne činjenice.

Imate duguljast dlan? Jako ste intiutivni, rješavate probleme prema osjećaju, čak iako su činjenice protiv vas, piše DavidWolfe.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.