Srušio se avionu u Laosu, svi poginuli

Izvor: RTS, 16.Okt.2013, 21:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srušio se avionu u Laosu, svi poginuli

Svih 49 putnika i članova posada laoskog avoprevoznika poginuli kada se avion srušio na jugozapadu Laosa.

Avion "Laos erlajnsa" srušio se u toj azijskoj zemlji, pri čemu je poginulo svih 49 putnika i članova posade, saopštila je vlada Laosa.

Ministarstvo saobraćaja, koja upravlja aviokompanijom, navelo je da su 44 putnika i pet članova posade putovali iz prestnoice Laosa, Vijentijana, za Paks na jugu zemlje, prenosi AP.

Prema navodima nacionalne agencije KPL, jak vetar je skrenuo pravac aviona kada se spremao da sleti, i srušio se u blizini ili na ostrvu reke Mekong.

Prema prvim izveštajima, poginulo je 39 putnika.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Srušio se avion u Laosu, svi poginuli

Izvor: RTS, 16.Okt.2013

Svih 49 putnika i članova posada laoskog avio-prevoznika poginulo je kada se avion srušio na jugozapadu Laosa...Avion "Laos erlajnsa" srušio se u toj azijskoj zemlji, pri čemu je poginulo svih 49 putnika i članova posade, saopštila je vlada Laosa...Ministarstvo saobraćaja, koje upravlja avio-kompanijom,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.