Srušio se američki F-16 u Nemačkoj

Izvor: B92, 11.Avg.2015, 12:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srušio se američki F-16 u Nemačkoj

Američki vojni avion F-16-džet srušio se iznad Bavarske, pilot je preživeo, pošto je iskočio padobranom, lakše je povređen, javljaju nemački mediji.

Uzrok pada je, najverovatnije, tehnički kvar.

Avion se srušio u blizini Bajrojta u šumskoj oblasti. Vatrogasci su odmah upućeni na lice mesta da ugase manji požar koji je izbio pri padu letelice.

Oko 100 metara od mesta pada aviona, koji se srušio oko devet sati i trideset minuta, izolovano je, prenose mediji.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pao američki lovac, pilot se spasao

Izvor: RTS, 11.Avg.2015

. Američki vojni avion F-16-džet srušio se iznad Bavarske. Pilot je preživeo pošto se katapultirao i zadobio je lakše povrede. U avionu je bila bomba teška 100 kilograma namenjena za vežbanje, navode mediji.

Nastavak na RTS...

Američki vojni avion pao iznad Bavarske

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Avg.2015

Američki vojni avion F-16-žet srušio se iznad Bavarske, pilot je preživeo pošto je iskočio padobranom i zadobio je lakše povrede, javljaju danas nemački mediji, navodeći da je uzrok pada, najverovatnije, tehnički kvar...Avion se srušio u blizini Bajrojta, u šumovitoj oblasti, a mediji javljaju...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.