Srpskim kuvarima 14 zlatnih medalja u Istanbulu

Izvor: Blic, 10.Feb.2013, 10:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpskim kuvarima 14 zlatnih medalja u Istanbulu

Na Internacionalnom festivalu gastronomije u Istanbulu, tim Asocijacije šefova kuvara Srbije osvojio je 14 zlatnih, devet srebrnih i osam bronzanih medalja, saopštilo je danas to udruženje.

Tim koji je činilo 26 članova, po broju osvojenih bodova osvojio je prvo mesto kao nacionalni tim i tri grand prija.

Na festivalu je učestvovalo 30 zemalja, a kako se navodi u saopštenju, osvajanje medalja je istorijski dogadjaj za kuvare Srbije.

Povezane vesti: Novi veliki serijal "Blica": Nacionalni kuvar

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srpski kuvari svetski prvaci, osvojili 14 zlatnih medalja u Istanbulu!

Izvor: Telegraf.rs, 10.Feb.2013

Tim koji je činilo 26 članova, po broju osvojenih bodova zauzeo je prvo mesto kao nacionalni tim i tri gran-prija. Na festivalu je učestvovalo 30 zemalja, a kako se navodi u saopštenju, osvajanje medalja je istorijski događaj za kuvare Srbije

Nastavak na Telegraf.rs...

Uspeh kuvara iz Srbije

Izvor: Akter, 11.Feb.2013, 00:40

Na Internacionalnom festivalu gastronomije u Istanbulu, tim Asocijacije šefova kuvara Srbije osvojio je 14 zlatnih, devet srebrnih i osam bronzanih medalja

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.