Srpski turisti se posmrzavali u Grčkoj

Izvor: Press, 18.Jul.2017, 11:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpski turisti se posmrzavali u Grčkoj

Hladno vreme, kiša i jak vetar u Grčkoj napravili su velike probleme srpskim turistima, a pojedina mesta imaju i problema sa poplavama.
Foto: Profimedia.rs
Srpski turisti fotografije nevremena objavili su na društvenim mrežama, a kiša je, između ostalog, padala u Sartiju, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Leptokariji, Nikitiju, Paraliji, Nea Vrasni, Stavrosu, Pargi, Haniotiju, Pefkohoriju, Trikali.
Temperatura u pojedinim mestima bila je oko 15 stepeni, prenosi B92.
Na društvenim mrežama objavljena je i fotografija iz mesta Toroni na kojoj se vidi kako je jedan deo grada poplavljen.
Temperatura je trenutno najveća u Heraklionu, najvećem gradu Krita, gde je 27 stepeni, a slična temperatura jei u Mitileni na Lezbosu.
U Solunu je 18 stepeni, Larisi 17.
Kako je prenela grčka agencija ANA, oblačno vreme i severni vetar se očekuje i u utorak, a veoma je moguće da će padati i kiša.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.