Srpski novinari zarobljeni u Frankfurtu

Izvor: Mondo, 13.Maj.2017, 08:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpski novinari "zarobljeni" u Frankfurtu

Zbog otkazivanja leta za Beograd grupa srpskih novinara uz veliki broj drugih putnika ostala je zarobljena na frankfurtskom aerodromu.

Foto: MONDO, Lana Stošić ilustracija

Let je bio predviđen sinoć za 21.55, ali je otkazan zbog najavljenog jakog nevremena, kao i desetine drugih letova nemačkog prevoznika Lufthanza, prenosi B92.

Srpskim novinarima je rečeno da su stavljeni na dugu listu čekanja i da se za sada ne zna kada i kako >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << bi mogli da doputuju u Beograd.

Posle mučnih 20 sati deca stigla u Srbiju (VIDEO)

Na sajtu aerodroma "Nikola Tesla" potvrđeno je da je došlo do otkazivanja leta.

Veliki broj putnika čekao je na aerodromu u Frankfurtu kako bi saznali šta je sa letovima koji su sinoć otkazani.

----------------------------

Aplikacija MONDA ponovo na Google Play Store!PREUZMITE JE!

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

HAOS U FRANKFURTU: Srpski novinari zarobljeni na aerodromu

Izvor: Kurir, 13.Maj.2017

...Let je bio predviđen sinoć za 2155, ali je otkazan zbog najavljenog jakog nevremena, kao i desetine drugih letova nemačkog prevoznika Lufthanza..Srpskim novinarima je rečeno da su stavljeni na dugu listu čekanja i da se za sada ne zna kada i kako bi mogli da doputuju u Beograd..Na sajtu aerodroma...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.